Wat is vrijheid voor jou?

14-01-2019

Ruim 2 jaar geleden had ik de beslissing genomen om meer thuis te willen zijn voor mijn meiden. Meer rust, meer bewust leven en gelukkig zijn. Meer tijd te hebben voor de leuke dingen in het leven. Ik nam ontslag, maar niet om niets te gaan doen. Ik kan niet niets doen, ik werk graag en graag samen met mensen. Wel had ik had gekozen voor een "ander" soort werken. Iets waarbij ik meer vrijheid heb en vooral vrijheid in tijd.

Dit gaf zoveel meer rust in huis. Geen haast en gevlieg meer van en naar school. Of schuldgevoel dat ik niet met mijn meiden naar schoolreis kon, of dat ze geen kinderen mee naar huis konden nemen om te spelen omdat ik moest werken. En het altijd oppas moeten regelen. Na een paar weken zag en voelde ik ook de rust bij Amy en Lily, zij hadden net zo geleden onder alle drukte.

Dit "ander" soort werken heet netwerkmarketing en doTERRA is een direct selling bedrijf met een heel aantrekkelijk compensatieplan. In heel veel landen kennen ze het al en hebben de meeste vrouwen en ook mannen een thuisbedrijf. In Nederland kennen we het ook al wel van de make-up, schoonmaak- en huishoudartikelen. Dit zijn onafhankelijke consulentes met een eigen bedrijf.

Het mooie aan dit soort werken is, dat je allemaal mensen om je heen kan verzamelen die net zo dol op de producten zijn als jij. Je samen een team vormt en je dan niet meer alleen, maar samen de producten kunt delen. In mijn team zitten nu bijna 1400 olie liefhebbers samen hebben we heel veel mensen enthousiast gemaakt.

Het geeft ook de kans om meer te verdienen dan in loondienst. Wat weer vrijheid geeft om meer dingen te doen wat je graag wilt. Het gaat bij heel veel mensen vaak niet om geld, maar om wat je kan doen met geld. En nee dit is geen snel geld verdienen en er niks voor doen verhaal. Om van iets een succes te maken moet je er echt wel wat voor doen. Hoeveel en wat je wilt gaan doen dat bepaal je zelf.

Het delen van de oliën in ons team biedt niet alleen vrijheid in tijd, maar ook de mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling, de mogelijk om groot te denken, samen te werken met anderen en ook hen te helpen hun doel te halen. Meer delen (dupliceren van wat jij weet) is meer je doelen halen.

Er zijn zoveel mensen opzoek zijn naar vrijheid en dat kan voor iedereen anders zijn.

Wat is vrijheid voor jou? 

 

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte