Tijd.. je vriend en vijand

15-01-2018

Tijd... je vriend of vijand..

Vandaag zitten we alweer op de helft van de eerste maand van 2018.. Ik weet nog toen ik kind was en er een film op tv was over de "Future"... 2020.. Nog 2 jaar en dan zijn we daar, in de Future..

2017 was ook zo voorbij.. In 2017 ben ik 40 jaar geworden.. Hebben we ons team van essentiële olie liefhebbers opgebouwd naar meer dan 700 mensen.. Zijn essentiële oliën onmisbaar geworden in mijn leven, helpen ze me emotioneel, lichamelijk en mijn huis ruikt heerlijk hihi..

In 2017 heb ik trainingen gevolgd, webinars en bijeenkomsten bijgewoond die me helpen om mijn business en mijn team te laten groeien. In 2017 had ik de vrijheid om mijn meiden zelf naar school brengen of een broodje met ze eten en mijn tijd verder zelf in te delen.

Hebben jullie dat ook, dat de jaren sneller en sneller lijken te gaan? De dagen tussen de weekenden vliegen voorbij.. De weekenden overigens ook.. Daarom is het ook zo belangrijk NU te doen wat je altijd al wou..

Tijd is je vriend en vijand.. Iedere morgen kun je er een fantastische dag van maken en doen wat je wilt. Alleen ze gaat zo snel voorbij dus je hebt echt geen tijd te verliezen..

Wil je reizen? Kies een bestemming en ga..
Wil je een andere baan.. Solliciteer..
Wil je meer tijd voor jezelf of je gezin/vrienden.. Pak die tijd..
Wil je een eigen business.. Maak een plan..

Maak van iedere dag een mooie dag..

Ik ben opzoek naar ambitieuze mannen en vrouwen die net als ik, een eigen business willen en daardoor gaan werken aan een mooi leven met meer tijdvrijheid. Die een goed inkomen willen verdienen. Een eigen team opbouwen en samen willen groeien naar succes door het delen van de beste kwaliteit essentiële oliën.. Wil je meer info? Laat je gegevens achter op de site dan neem ik contact met je op.  

 

 

 

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte