Het begin

01-04-2017

Dit is best spannend, ik heb in mijn leven nog nooit een blog geschreven. Maar ik wil het uiteraard wel leren en niet alleen omdat ik het dan kan, maar ook om informatie met jullie te kunnen delen en het natuurlijk leesbaar te maken.

Ja en waar ga je het in je eerste blog dan over hebben? Eens kijken waar dit me brengt. Wat nu samen loopt is het schrijven van mijn eerste blog en vullen van mijn website. De site is bijna klaar. De laatste teksten en foto's toevoegen. Wel 10 keer wijzigen natuurlijk, want geen foto is direct mooi genoeg of kan toch beter bij een andere kolom. Of toch niet? Hè bah, waar stond die foto ook al weer. Ja, ik heb inmiddels zoveel foto's verzamelt en maar de helft een naam gegeven natuurlijk. Mijn systeem achter de website laat geen voorbeelden zien, dus moet ik nummers gaan schrijven en dan zoeken. Pfff, een hoop gedoe als je blijft twijfelen over welke foto nu het mooist is. Ik weet het wel, gewoon kiezen en klaar. Maar mijn eerste website, die moet er natuurlijk mooi uit zien. En niet alleen mooi, maar ook duidelijk en informatief en leerzaam en alles bij elkaar passen en en en en.. haha

Wat ik graag zou willen is dat aan de hand van mijn site mensen mij leren kennen en dat de site weergeeft wie ik ben en waarom ik dit pad gekozen heb. En als er mensen zijn die net als ik op een gegeven moment op crossroad komen te staan in hun leven, ze na het bekijken van mijn site mij een berichtje sturen. Zo van Manja, zou dat ook iets voor mij zijn die etherische oliën, het gaan gebruiken voor hun geestelijke of lichamelijke gezondheid of te delen vanuit een praktijk of salon.

Het zou me enorm trots maken dat ik jou zou kunnen inspireren om je hart te volgen en te doen wat je gelukkig maakt. 

 

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte