Durf te dromen

06-05-2019

Lancering e-book "Durf te Dromen"
 
Sinds ik vanuit huis ben gaan werken zijn de vakanties zo fijn.. Zoals ook afgelopen mei vakantie.. Heerlijk uitslapen en gezellig samen ontbijten en dan plannen maken voor de dag. Maar ook zijn we er lekker op uit geweest. 2 weken tijd hebben om leuke dingen te doen..Dat is iets wat ik altijd al zo graag wou..
 
~Het hebben van tijd~ 
Tijd om niet te hoeven stressen
Tijd om leuke dingen te doen
Tijd om zelf te bepalen wanneer iets wel of niet
Tijd voor mezelf
Tijd voor samen..
 
Maar die "tijd" had ik niet altijd. Daar heb ik echt voor moeten kiezen. Een rigoureuze beslissing gaf mij deze tijd..Hiervoor moest ik echt uit mijn comfortzone en er gewoon voor gaan. Het was nu of nooit. Uitstellen was niet meer mogelijk, dit was uiteindelijk toch afstel geweest en was ik er nooit meer aan begonnen.
 
Jaren lang droomde ik al van het meer thuis kunnen zijn voor onze meiden. Tijd om ook met ze op pad te gaan en vriendjes mee van school te nemen om mee te spelen. Maar die tijd had ik niet en ik was afhankelijk van veel oppas, wel hele lieve oppas overigens. Ik moest iets veranderen..
 
Ik heb mijn Droom om vanuit huis te gaan werken omgezet naar het Doen. Ik heb de kans genomen en de sprong gewaagd. Al mijn angsten aan de kant gezet en ik ben er van uit gegaan dat het me zou lukken en het een succes zou worden.. 
 
En dat was de start van een geweldig maar ook spannend avontuur.. 
 
Deze ervaring en vooral deze kans gun ik iedereen. Het gaan voor wat je echt wilt. Het omzetten van je Dromen in een echt plan en er dan helemaal voor gaan.
 
Maar ik weet ook dat het niet altijd eenvoudig is, omdat er zoveel dingen door je hoofd heen gaan en je wel wat hulp kunt gebruiken met het hoe en wat en waar te beginnen. De vragen waar we je mee helpen zijn:
 
Wat is mijn droom eigenlijk?
Geloof ik wel in mijn droom?
Is mijn droom wel haalbaar?
Wat wil ik er voor doen?
 
Mijn essentiële olie business bestaat uit heel veel mannen en vrouwen die uiteraard allemaal fan zijn van natuurlijke etherische oliën en deze toepassen als een natuurlijke thuisapotheek. Maar ook hebben ze allemaal een droom die ze met deze business werkelijkheid willen laten maken. En natuurlijk wil ik mijn team helpen dit te bereiken.
 
Hierdoor is het idee van Durf te Dromen een jaar geleden dan ook geboren en heb ik al mijn stappen die ik heb gemaakt in die 3 jaar gebundeld.
 
Droom jij al heel lang om iets te gaan doen, maar lukt het je niet om deze dromen om te zetten in een ECHT plan?
 
Of je nu droomt van
 
* het schrijven van een boek
* het plannen van wereld reis
* het starten van je eigen business
* het ontwerpen van je eigen kledinglijn
* het helpen van andere mensen
* het kopen van een huis
 
Het maakt niet uit wat je DROOM is. Waar het uiteindelijk om gaat is of jij deze DROOM om gaat zetten in Doen.
 
Het e-book "Durf te Dromen" gaat je stap voor stap begeleiden om om je dromen uit je hoofd te halen en het om te zetten van je 1e stap. Ben je
klaar voor een nieuwe kans en wil je je Dromen waarmaken. Hou deze site in de gaten voor de 1e lancering..

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte