Ontmoet Manja

Lees meer

Video's

Lees meer

Voordat ik mijn leven rigoureus omgooide, was ik al een tijdje zoekende. Ik begon met Reiki in de hoop dat ik mezelf maar ook andere mensen zou kunnen helpen. Het is heerlijk om mensen te helpen en ik geloof in de kracht van de natuur. In de kracht van edelstenen en oliën. Iemand vertelde me over de oliën van Doterra. En na een korte kennismaking was ik verkocht. 

De oliën betekenen veel voor me. Ik kan nu aan de gezondheid van mijn gezin werken. Dat komt omdat de oliën 100 procent natuurlijk zijn, zonder vervuilingen en schadelijke toevoegingen. Dat geeft een ontzettend veilig gevoel.

Doterra betekende voor mij nog veel meer en vooral vrijheid. Er meer kunnen zijn voor mijn gezin, ik plan mijn uren nu zelf in. Hierdoor ben ik niet afhankelijk en heb ik de regie zelf in handen. Door het delen van mijn ervaring kan ik met Doterra groeien naar financiële onafhankelijkheid door het bouwen aan een team met liefhebbers van etherische oliën. We delen allemaal dezelfde passie, 100% natuurlijke etherische oliën en delen dit met de wereld.

Wil jij ook je dromen najagen? Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Samen met ons team helpen we je op weg. Wil je hier meer over weten? Vul het contactformulier in.

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte