Ik ben geboren op 29 juni 1977 in Hoogeveen waar ik ook nu nog steeds woon. Ik kom uit een gezin van 3 kinderen, ik heb een jongere zus en broer. We hebben een enorme goede band, familie betekent heel erg veel voor me. Familie is voor mij een plek waar je altijd naar toe kan gaan, No matter what…

Maar mijn grootste trots zijn toch echt wel mijn 2 mooie meiden, Amy Kay en Lily Rose. Ze zijn lief, mooi, ondeugend, dagen me uit, hebben me lief, laten me groeien, maken me trots..

Balans is altijd heel belangrijk geweest voor me, tijd voor onze meiden, tijd voor vrienden en mezelf, tijd voor ambities. Wanneer ik iets begin doe ik dit helemaal en goed of niet.. Ik wil alles ervaren, met mensen samenwerken. Samen dromen kunnen waarmaken, veel geluk en gezondheid.

Na dat ik kennis had gemaakt met de oliën ging Doterra al heel snel een grotere rol in mijn leven spelen, niet alleen voor mijn gezondheid maar veel meer.  Ze hebben mij emotioneel ondersteund en gaven me mijn energie terug na een moeilijke periode.. Hierdoor kon ik ook open staan voor de mogelijkheid dit te delen met anderen. En bouw ik nu aan een eigen business, samen met ons geweldige team Elevatiōn.

Na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij hetzelfde bedrijf als directie secretaresse heb ik anderhalf jaar geleden besloten om fulltime met de oliën aan de slag te gaan. Ik wilde er meer kunnen zijn voor mijn meiden en mijn uren zelf invullen, dit gaf me enorm veel rust. Voor de kinderen is dit de beste beslissing ooit geweest. Ook zij kregen hierdoor meer rust en meer tijd met mama.

Team Elevatiōn bestaat nu al uit meer dan 700 essentiële olie liefhebbers en allemaal delen we 1 grote liefde.. De liefde voor de beste kwaliteit essentiële oliën ter wereld.

 

 

 

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte