Aan je eigen bedrijf bouwen en anderen helpen hetzelde te doen?

Dat is ik wat ik heb gedaan een aantal jaren geleden. Ik ontdekte de kracht van de pure essentiële olien van doTERRA. Ze hielpen me al heel snel met een aantal gezondheidsdoelen die ik had. Met het ervaren van de verschillende olien ontdekte ik ook de mogelijkheid om anderen hiermee te helpen. Ik kon mijn ervaringen gebruiken en ze delen met anderen.

Het delen van de oliën en mijn persoonlijke ervaringen geeft mij de mogelijkheid om aan mijn eigen business te bouwen. Hierdoor kan ik werken aan mijn dromen en kan ik tijd vrij maken voor de dingen die belangrijk voor me zijn en me gelukkig maken. 

"Samen" is echt waar ik in geloof, als persoon kunnen we veel bereiken maar samen maken we het verschil. Je kunt werken vanwaar je maar wilt, thuis, praktijk of salon. Je bepaalt je eigen werktijden, dus goed de combineren met je huidge baan, gezin, sport, hobbies en vrienden/familie. 

Als jij klaar bent om een nieuwe weg in te slaan en deze uitdaging voor jezelf en met ons team aan wilt gaan, dan help je op weg om je business een goede start te geven. En jij ook kan gaan werken aan jouw doelen en dromen. 

 

 

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte