Slapen enzo

Een mens moet goed slapen, we brengen dan ook ongeveer 1/3 van ons leven slapend door. Veel mensen hebben echter slaapproblemen wat weer kan leiden tot frustraties, angst, concentratieproblemen, lichamelijke spanningen enzovoort. ..

 

Wat zijn etherische oliën?

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische onderdelen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. 

 

Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Je kunt op 3 manieren gebruiken, op de huid aanbrengen, inwendig gebruiken en aromatisch gebruiken in een vernevelaar. 

 

We laten je graag kennismaken met deze geweldige oliën met deze avond als thema  "Slapen enzo".

 

Omdat we iedereen voldoende aandacht willen geven is het aantal plaatsen beperkt en opgeven is dan ook wenselijk. 

 

Wil je iemand meebrengen geef dat dan ook even aan. Komt het je deze avond niet uit, niet getreurd bij de volgende bijeenkomsten ben je ook van harte welkom:

Opgave voor deze bijeenkomsten ook via: info@manjakoster.com

of via 06-29305611

 

 

Direct inschrijven voor: Slapen enzo

training Locatie:
Centrum voor Welzijn en Gezondheid, Het Haagje 109 in Hoogeveen
Datum en tijd: 27-11-2017 - 20:00

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte