Mandala's & Oils Workshop

Mandala's
 
De oorsprong van het mandalatekenen ligt in het Hindoeïsme en Boeddhisme waar het maken van mandala's dienden tot manieren van meditatie en verdieping. Later heeft het mandalatekenen voor het Westen een aanvullende betekenis gekregen door Carl. G. Jung, psychiater, die na lang onderzoek de mandala zag als een spiegel vanuit het onbewuste deel van de mens.
 
Essentiële oliën
 
Het reukorgaan in de neus is nauw verbonden met onze hersenen en het zenuwstelsel,  waardoor het inhaleren van essentiële olie een  diepgaand lichamelijk en emotioneel effect kan hebben. Het inademen van een essentiële olie kan het geheugen, de hormonen en emoties op een krachtige manier beïnvloeden. Bepaalde essentiële oliën kunnen als ze verspreid worden erg stimulerend zijn, terwijl andere weer kalmeren en rustgevend kunnen zijn.
 
De avonden
 
Het wordt een all-in (met allerlei lekkere hapjes en drankjes) avondvullend programma waarin Martina jullie de kunst van het schilderen van mandala’s  d.m.v. een “ pearl drop” oftewel parel druppel techniek gaat leren.  Een techniek die voor iedereen uitvoerbaar is en snel een mooi resultaat geeft!
 
Deze manier van schilderen werkt meditatief en  hierbij zullen we ons laten leiden door al onze zintuigen. Hierin speelt kleur en ook geur een grote rol en zal Manja daarom de avond begeleiden met haar kennis en professionaliteit in de Essentiële oliën van Doterra.
 
Het is vooral onze intentie om relaxte, gezellige, ongedwongen avonden te creëren. Waarin iedereen gewoon kan en mag zijn..
 
OPGAVE en meer info via onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/mandalaoils/

Direct inschrijven voor: Mandala's & Oils Workshop

workshop Locatie:
https://www.facebook.com/mandalaoils/
Datum en tijd: 14-03-2018

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte