Etherische olie voor kinderen

Aromatherapie betekent lekker geurbehandeling, maar in de praktijk worden de oliën gebruikt als alternatieve geneeskunde om allerlei kinderkwalen en aandoeningen zoals verkoudheid, griep, buikpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, waterwratjes, eczeem en andere huidproblemen te verlichten.

 

Wat zijn etherische oliën?

 

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische onderdelen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. 

 

Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Je kunt op 3 manieren toepassen, op de huid aanbrengen, inwendig gebruiken en aromatisch in een vernevelaar. 

 

We laten je graag kennismaken met deze geweldige oliën en we informeren je hoe je ze ook kunt toepassen Toepassen bij kinderen voor bijvoorbeeld concentratie, angst, koorts, buikkrampjes en nog veel meer.

 

Omdat we iedereen voldoende aandacht willen geven is het aantal plaatsen beperkt en opgeven is dan ook wenselijk. 

Dit kun je doen via:  info@manjakoster.com 

of via 06-29305611 

 

Wil je iemand meebrengen geef dat dan ook even aan. Komt het je deze avond niet uit, niet getreurd bij de andere bijeenkomsten ben je ook van harte welkom.

 

Opgave voor deze bijeenkomsten ook via: info@manjakoster.com

of via 06-29305611

Direct inschrijven voor: Etherische olie voor kinderen

training Locatie:
Centrum voor Welzijn en Gezondheid, Het Haagje 109 in Hoogeveen
Datum en tijd: 23-11-2017 - 20:00

Manja Koster nieuwsbrief

Blijf op de hoogte